Dødsørnene lander i oktober

Dødsørnene lander i oktober

Foto: Chapman Baehler/allmusic.com

28. oktober slippes Heart On, det nye albumet til tøffrockerne Josh Homme og Jesse Hughes i Eagles of Death Metal. Med seg på laget denne gangen har de blant andre Brody Dalle, tidligere vokalist i The Distillers og gift med Homme, og Dave Catching fra Hommes hovedband Queens of the Stone Age (QOTSA).

Barndomskameratene Homme og Hughes begynte å spille sammen mot slutten av 90-tallet, parallelt med QOTSAs gjennombrudd. Først i 2004 kom debutalbumet til bandet med det svært misvisende navnet Eagles of Death Metal, Peace Love Death Metal. Oppfølgeren Death By Sexy ble utgitt i 2006. Bandet spilte på Øyafestivalen i 2007.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.