Quiz n’1/2: Den store finalen

Quiz n’1/2: Den store finalen

Den aller siste Quiz n’1/2 arrangeres på Garage onsdag 17. desember klokken 20.00.

Vi kjører som vanlig fire runder med hovedfokus på musikk fra de siste fire tiårene.

Runde 1 er vi som vanlig kun ute etter navn på artist, og serverer 12 låter hvor lagenes oppgave er å finne frem til hvem som spiller.

Runde 2 er som alltid Artist, Album & År, og som indikert skal vi frem til åtte album og hvilket år disse kom ut.

I den tredje runden er imidlertid temaet varierende fra gang til gang. Denne ukas tema handler om kontroversielle låter.

Siste runde er gjengangeren Discover the Cover, hvor vi spiller 12 coverlåter. Vi skal frem til tittel på låt, hvem som fremfører versjonen du hører, og navn på artist som originalt ga ut låten.

Deltagerne på laget som scorer flest poeng totalt gjennom alle fire runder får selvsagt en premie, mens et tilfeldig av alle de andre deltagerlagene som stiller opp også vinner en premie, helt uavhengig av plassering og helt uavhengig om de deltar i alle fire runder eller ei.

Med andre ord så må du ikke være totalt nerd for å vinne i Quiz n’1/2 – det viktigste er å delta. Stikkordet er løst og ledig, her disser vi ingen for eventuelt manglende musikkunnskaper.

Velkommen til den store finalen i Quiz n’1/2!

Den store finalen
Vi vil med dette takke for alle som har deltatt i Quiz n’1/2 i de årene vi har holdt på. Vi har holdt det gående i over fire år i Garages lokaler i Grensen 9, og har funnet tiden moden for en revurdering av konseptet.

Hva som videre skjer med Quiz n’1/2 etter denne finalerunden er ikke avklart, men det er store sjanser for at et lignende konsept vil dukke opp et annet sted i byen over nyttår.

Vi takker for oss for denne gangen med den store finalerunden på Garage og benytter samtidig anledingen til å ønske alle som har bidratt til å gjøre Quiz n’1/2 til en av byens beste musikkquizer en riktig god jul og et godt nytt år. Vi ses nok i 2009 – på en eller annen måte!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.