Lloyd Cole tømmer askebegeret

Lloyd Cole tømmer askebegeret

Samlingen består av 59 låter fra perioden 1989 til 2006, og omtrent samtlige var i sin tid tiltenkt albumutgivelser. Internasjonal slippdato er satt til 30. januar.

Lloyd Cole startet bandet The Commotions på 80-tallet, der han ga ut et knippe minneverdige album – med Rattlesnakes fra 1984 som det kanskje definitive høydepunktet.

I 1987 ble bandet oppløst, angivelig fordi Cole ikke orket å ha ansvaret for å sørge for sine bandmedlemmers levebrød. Som soloartist fikk han imidlertid aldri den samme kommersielle suksessen som han i korte perioder hadde med The Commotions, til tross for en håndfull forholdsvis sterke album. Coles foreløpig siste plate, Anti Depressant, kom i 2006.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.