Kultband gir bort album

Kultband gir bort album

Chicago-gruppen Office har i løpet av sin relativt korte karriere rukket å oppnå kultstatus i klubber i nordøstlige USA, med sine XTC- og Talking Heads- inspirerte låter. Nå gir de bort albumet Mecca gratis på musikknettsamfunnet Last FM.

Office, som ikke har noe til felles med tv-serien med samme navn, ble grunnlagt av singer/songwriter Scott Masson i 2001, og i begynnelsen var det et én-manns-band. Masson ga ut to album alene, før han fikk med fast gitarist og rytmeseksjon i 2005. Mecca er bandets femte albumutgivelse – og muligens den siste. Musikktidsskriftet Pitchfork mener nemlig å vite at Office nettopp er blitt oppløst.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.