Pet Shop Boys + Marr = Yes!

Pet Shop Boys + Marr = Yes!

Det kommer frem av en pressemelding fra bandet. Albumet Yes skal slippes 23. mars i år, mens førstesingelen Love etc. kommer uken før. Ifølge Pet Shop Boys-vokalist Neil Tennant kan vi vente oss ”en fantastisk, vidtstrekkende popplate”.

Johnny Marr bidrar med sine karakteristiske gitarriff på tre av låtene på albumet. Marr var gitarist i det legendariske Manchester-bandet The Smiths på 80-tallet, og har senere gitt ut musikk med The The, Electronic, Modest Mouse og The Cribs, samt med sitt eget backingband The Healers.

Pet Shop Boys har gjennom karrieren solgt over 50 millioner album, og bare i Storbritannia har de hatt hele 22 låter inne på topp-10-listen.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.