By;Alarm blir Alarm

By;Alarm blir Alarm

I en noe uhøytidelig pressemelding fra By;Alarm heter det ganske enkelt: ”Siden Alarmprisen nettopp er nedlagt og Posten har brukt 300 millioner på en ny logo, ser By;Alarm-komiteen sitt snitt til å bytte navn og logo rett før årets festival.”

Festivalledelsen begrunner valget sitt slikt: ”Siden fornyelse, innovasjon og gjenbruk er kjerneverdier hos By;Alarm, er det både sunt og naturlig at det blir blåst nytt liv i ting som havner på populærkulturens skraphaug. At både navnet og logoen er sterke merkevarer er bare en hyggelig bieffekt.

By;Alarm, som er et motarrangement til by:Larm, Spellemann og den nå nedlagte Alarmprisen, går av stabelen i Oslo 19. – 21. februar.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.