Scroll To Top

Støttekonsert for Pirate Love

Artister: Sjangre: ,

Pirate Love opplevde en uventet og mildt sagt kjip slutt på Europaturneen sin i vinter, da turnébilen deres som inneholdt alt av bandutstyr, i tillegg til personlige eiendeler, ble stjålet i Roma den 11. februar. Den samlede verdien av det de ble frastjålet anslås å være mot en halv million kroner, og nå har venner i Oslos musikkmiljø tatt affære.

Førstkommende tirsdag – 3. mars – arrangeres det støttekonsert på Blå i Oslo. Spillested, teknikere og samtlige band stiller alle opp gratis, og alle inntekter fra konserten vil gå til Pirate Love.

Følgende band spiller denne kvelden: Happy Dagger (sideprosjekt til Ivar Nikolaisen fra Silver), I Was A King, The Lionheart Brothers, Lukestar og Toft/Nikolaisen. Sistnevnte konstellasjon dreier seg om et samarbeidsprosjekt mellom Emil Nikolaisen fra Serena Maneesh og Sten Ove Toft. Konserten på Blå blir deres debutkonsert.

I tillegg vil Pirate Love selv opptre.

Om skribenten

Rune Aas

kommentarer