Danger Mouse gir ut tom cd

Danger Mouse gir ut tom cd

Danger Mouse står bak prosjektet Dark Night Of The Soul, hvor han har fått med seg Sparklehorse, i tillegg til David Lynch som har tatt bilder inspirert av og basert på musikken. Et drømmesamarbeid vil nok mange si, men en disputt mellom Danger Mouse og plateselskapet EMI sørger nå for at utgivelsen ikke blir fullt så knirkefri.

Nettstedet The Tripwire melder at Danger Mouse står i fare for å bli saksøkt av EMI dersom han gir ut musikken som hører til Dark Night Of The Soul. Prosjektet vil derimot bli gitt ut, men med en mildt sagt interessant vri. Bildene til David Lynch følger med i en håndnummerert, limited edition-bok som består av over 100 sider. Men cd-en som følger med vil nå bestå av en blank CD-R med påskriften: «For Legal Reasons, enclosed CD-R contains no music. Use it as you will.»

Det rapporteres også at musikken allerede har begynt å dukke opp på piratnettsteder -og tjenester, noe som kanskje ikke kan sies å være direkte overraskende.

Rune Aas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.