Echo and the Bunnymen til verdensrommet…og Oslo

Echo and the Bunnymen til verdensrommet…og Oslo

Riktignok er det ikke de lett aldrende rockerne som tar turen ut i verdensrommet, men derimot et av bandets album, Ocean Rain fra 1984. Årsaken er at astronaut Timothy Korpa, som er en stor fan av Echo and the Bunnymen, har fått lov til å ta med seg albumet på sin neste tur. I en pressemelding konstaterer vokalist Ian McCulloch noe humoristisk at dette endelig bekrefter at Echo and the Bunnymen er universets kuleste band.

Men ikke kulere enn at de besøker Oslo i begynnelsen av juli for å spille på Kontraskjæret i begynnelsen av juli. Britene deler hovedscenen med deLillos og Lukestar den aktuelle datoen, og lesere med like god musikksmak som Korpa kan glede seg over at det fremdeles er ledige dagspass å få kjøpt.

Ocean Rain er den fjerde studioutgivelsen til Echo and the Bunnymen, og regnes av mange for å være den beste. Mot slutten av mai kommer albumet i deluxeutgave.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.