Blakk i Oslo?

Blakk i Oslo?

Garage Oslo byr på en rekke gratiskonserter i sin toppetasje den nærmeste måneden. Allerede onsdag 27. mai er det duket for Loop Garoo, et sideprosjekt for musikere fra Jaga Jazzist, Steven Sellick Manouver, Serena-Maneesh,
og Le Corbeau. Samme fredag er det Modernaire som spiller gratis i kjelleren, mens hypede Wavves, Svarte Greiner og Gary Olson fra Ladybug Transistor står på plakaten i juni. På Garage Oslos hjemmeside finner du flere detaljer.

Lørdagsgodt på Mono har vært en institusjon i Oslos uteliv i en årrekke, velkjent for sine ofte interessante artister hver lørdag på slaget klokken 18.00. Førstkommende lørdag er det duket for buzzbandet the Tzars, mens voksenpop-er og gubberocker Erik Ruud står på scenen midtveis i juni. Finn mer info om disse og fremtidige konserter her.

Og så må du for all del ikke glemme Musikkfest i Oslo lørdag 6. juni, der et utall band og artister slippes løs på hele 28 scener over hele byen. Sjekk ut festivalens hjemmeside for mer informasjon om hvem, hva og hvor.

I tillegg spiller det noe brogete bandet Frank Znort Quartet konserter på Blå hver bidige søndag kl 21.

Har du tips til gratiskonserter i Oslo eller andre byer? Send en e-post til panorama alfakrøll panorama dått no.

PS: Ute etter å spare enda mer penger? Sjekk ut Panoramas debattforum for å finne gratis, lovlig musikk på nett.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.