Du grønne, glitrende Dylan…?!

Du grønne, glitrende Dylan…?!

Det er nettavisen Bully! Pulpit som kommer med påstanden i dag. Bob Dylan har ifølge artikkelen allerede spilt inn fire låter til julealbumet, O Little Town of Bethlehem, Must Be Santa, Here Comes Santa Claus og I’ll Be Home For Christmas. Innspillingene har funnet sted i Jackson Brownes platestudio i Santa Monica.

Bob Dylan-biografen Scott Marshall er ikke overrasket over artistens noe undelige valg, men tror musikkekspertene kommer til å diskutere Dylans juleplate i mange år fremover.

– Det kan i utgangspunktet kanskje høres litt merkelig ut, men jeg tror ikke Dylan bryr seg særlig om folks meninger, sier Marshall til Bully! Pulpit, og trekker linjer til Dylans nyfrelste periode på 70-tallet.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.