Pavement er tilbake

Pavement er tilbake

Listen over gamle helter som plugger gitaren i veggen på nytt begynner å bli lang, og nå kan vi også føre opp California-gruppen Pavement. Ifølge en melding fra Matador Records skal bandet ut på en omfattende verdensturné i 2010. Det er foreløpig ingen planer om noe nytt album i forbindelse med comebacket, men turnéen sammenfaller med en ny Pavement-samleplate.

Pavement dukket for første gang opp mot slutten av 80-tallet, og ga ut i alt fem studioalbum i løpet av det påfølgende tiåret – der Crooked Rain, Crooked Rain og Brighten The Corners kanskje regnes som de største suksessene. Frontmannen Stephen Malkmus har senere utgitt en rekke album som soloartist, mens Mark Ibold siden har spilt med Sonic Youth.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.