Scroll To Top

Vinn konsert og signert plate

Artister: Sjangre: , ,

Foto: Paal Audestad

Tidligere denne måneden slapp tidligere Tumbleweed-mann Christer Knutsen sitt tredje album, som fikk navnet Now Breathe. 3. oktober står både mann og band på scenen på Parkteateret, og i den forbindelse gir Panorama sammen med managementselskapet This Is bort fire billetter og fire signerte album.

Alt vi lurer på er hvilket kjent norsk band Sacred Hearts-gitaristen Lars har spilt for. Merk svaret “Christer Knutsen” og send det til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er 28. september.

NB: Konserten har 20-årsgrense. Ved å delta i denne konkurransen bekrefter du at du er 20 år eller eldre.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer