Vinn No Age-billetter

Vinn No Age-billetter

LA-duoen No Age har de siste årene blitt hauset kraftig opp i kredpublikasjoner som Pitchfork og Drowned in Sound, og andreplaten deres fra 2008 fikk mye ros også i Panorama. Samme året fikk også norske publikummere stiftet bekjentskap med amerikanerne via Øyafestivalen.

I samarbeid med Betong gir Panorama bort 2×2 billetter til fredagens konsert. Med premien følger også et av gruppens album, og dersom alt ordner seg blir det også mulighet for å hilse på de eksentriske støyguttene Dean Spunt og Randy Randall. Alt vi vil ha svar på er hvem det er som står på samme scene påfølgende dag, altså lørdag 24. oktober.

Merk svaret «No Age» og send det til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er torsdag 22. oktober.

NB: Konserten har 18-årsgrense. Ved å delta i denne konkurransen bekrefter du at du er 18 år eller eldre.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.