Brøler ved innsjøen

Brøler ved innsjøen

Montreal-bandet gir ut sitt tredjealbum i mars 2010. The Besnard Lakes ble stiftet i 2003 av mann og kone Jace Lasek og Olga Goreas, og ga ut sitt førstealbum, lavbudsjettsutgivelsen Volume 1, samme år. Deretter gikk det hele fire år før de spilte inn oppfølgeralbumet på plateselskapet Jagjaguwar, den kritikerroste …Are The Dark Horse, som sørget for at The Besnard Lakes fikk sitt store gjennombrudd på indiescenen.

I februar slipper bandet en tolvtommer med en av låtene fra plate, Albatross, som beskrives som en krysning mellom Fleetwood Mac, Roy Orbison og Mazzy Star. Kanadierne bidrar også med filmmusikk til Sympathy For Delicious, en film med Orlando Bloom og Juliette Lewis om en DJ som havner i rullestol. Denne lanseres på den uavhengige filmfestivalen Sundance til neste år.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.