Pavement til Øya

Pavement til Øya

Dette melder festivalledelsen i en pressemelding som også offentliggjør at Surferblood og Cymbals Eat Guitars er klare for Middelalderparken i august til neste år.

De svært innflytelsesrike lofi-heltene i Pavement står bak et av årets mest høyprofilerte comeback. Pavement dukket for første gang opp mot slutten av 80-tallet, og ga ut i alt fem studioalbum i løpet av det påfølgende tiåret – der Crooked Rain, Crooked Rain og Brighten The Corners kanskje regnes som de største suksessene. Bandet ga seg i 1999. Det er foreløpig ingen planer om noe nytt album i forbindelse med comebacket, men turnéen sammenfaller med en ny Pavement-samleplate.

Disse artistene er foreløpig bekreftet til Øyafestivalen 10.-14. august 2010:
Pavement (US)
Big Boi (US)
Serena Maneesh
Altaar
CCTV
Converge (US)
Cymbals Eat Guitars (US)
The Gaslight Anthem (US)
Lidolido
Lindstrøm & Christabelle
Major Lazer (JM/UK/US)
Navigators
John Olav Nilsen og Gjengen
Surfer Blood (US)

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.