Slutt for LCD Soundsystem

Slutt for LCD Soundsystem

Dette kommer frem i et intervju med den britiske musikkavisen NME. Her forteller Murphy at han er redd for å gjenta seg musikalsk i LCD Soundsystem.

New Jersey-fødte James Murphy startet karrieren i bandet Falling Man i 1988, og deretter var han innom Pony og Speedking. Samtidig bygget han seg opp som DJ og produsent, og startet plateselskapet Death From Above Records. I 2002 stiftet han LCD Soundsystem, og fikk raskt oppmerksomhet med singelutgivelser som Losing My Edge og Give it up. Både debuten fra 2005, LCD Soundsystem, og oppfølgeren Sound Of Silver fikk jevnt over god kritikk.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.