Nr 7 fra stereoeplene

Nr 7 fra stereoeplene

Foto: Joshua Kessler/applesinstereo.com

Albumet har fått navnet Travellers in Space and Time, og gis ut av selskapene Elephant6, Yep Roc og Simian (sistnevnte er plateselskapet til hobbitskuespiller Elijah Wood). Ifølge et intervju med bandets eneste originalmedlem, vokalist og låtskriver Robert Schneider vil den nye platen låte «som om en UFO skulle fremføre tidlig 70-talls R&B».

The Apples in Stereo begynte å spille sammen i Denver, Colerado i 1992. Omtrent samtidig var Schneider med på å starte det toneangivende plateselskapet og musikkollektivet The Elephant 6 Recording Company, som snart ble hjem for blant andre The Olivia Tremor Control (OTC), Neutral Milk Hotel, of Montreal og Elf Power, så vel som stereoeplene selv. Albumutgivelser som The Discovery Of a World Inside the Moone og Velocity Of Sound har gjort The Apples in Stereo svært populære blant powerpopfeinschmeckere både i hjemlandet USA og i for eksempel Norge.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.