Scroll To Top

artist: El Caco

Heat – Hardrockens Robin Hood

El Caco mestrer fortsatt kunsten å høres ut som om de er dobbelt så mange som de er. Ved å grunnstøpe musikken på feite gitarriff krydret med melodiske sengeblikk, leverer de nok et solid album.

From Dirt – Tight og tøft

Fjellstøtt komp med deilige, tunge riff ispedd litt lett popflørt burde appellere til flere enn de som tradisjonelt låner øre til denne sjangeren, som El Caco representerer på ypperlig vis gjennom albumet From Dirt.

The Search – Nok en norsk rockperle

Med sin tredje langspiller The Search leverer El Caco nok et bevis på at bandet befinner seg i toppsjiktet innen norsk hardrock. Det er høy kvalitet over samtlige låter, og bandet virker tettere enn noen gang.

Solid Rest – Fett og tett

El Caco kommer med sitt andre album Solid Rest, to år etter at debutalbumet Viva skapte til dels hysteriske anmeldelser. Stikkordet denne gangen er tyngre, mer variert, tett og melodiøst. Og ikke minst: Solid!

Verdens feteste band?

Det er ikke lett å skjønne hvor godt det faktisk er å høre litt skikkelig god tung rock, før man faktisk gjør det. Og heldigvis var det to aldeles utmerkede band som sørget for å mate...

Viva – Stonerrock fra Lillestrøm med internasjonalt snitt

El Caco har spilt sammen i nesten sju år. Veien fram til dette debutalbumet har vært lang, og preget av endeløse timer med øving og sporadiske spillejobber. Lønn for strevet kommer nå i form av global...