Categories: Plater

Naivety’s Star – Kanskje neste gang?

Albumet er på ingen måte revolusjonerende, men inneholder allikevel et knippe flotte pop-låter som samlet overgår de fleste andre norske debutanter på markedet i år! Poor Rich Ones beveger seg i et slags vise/rock-landskap, og kler stilen godt. Men 11 låter av så og si samme kaliber kan virke mye på én gang, så det bør muligens inntas i små doser i første omgang. Allikevel er det ikke til å komme utenom at samtlige låter er av høy kvalitet, og bandet hadde fortjent et gjennombrudd.

Det som bandet bør konsentrere seg om i fremtiden, er kanskje å finne et lydbilde som inneholder mer varierte arrangementer, slik at låtmaterialet får et bedre utgangspunkt til å overleve på det stramme markedet. Dette er faktisk det eneste negative jeg kan trekke fram ved Naivety’s Star; låtene hadde fortent et bedre lydbilde enn hva de har fått. Helhetsinntrykket jeg sitter igjen med, er altfor anonymt til at jeg kan utrope denne platen som unik, dessverre – for Bergen hadde trengt et nytt band som kunne gå foran som godt eksempel på at denne byen har mye mer å fare med enn hva det gis inntrykk av i musikkpressen ellers i landet! Videre får vi krysse fingre og håpe på at framtidige produsenter for kvartetten vil vite å ta vare på låter av dette kaliberet, for talent har Poor Rich Ones tydeligvis rikelig av!

Paul A. Nordal

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago