Naivety’s Star – Kanskje neste gang?

Naivety’s Star – Kanskje neste gang?

Albumet er på ingen måte revolusjonerende, men inneholder allikevel et knippe flotte pop-låter som samlet overgår de fleste andre norske debutanter på markedet i år! Poor Rich Ones beveger seg i et slags vise/rock-landskap, og kler stilen godt. Men 11 låter av så og si samme kaliber kan virke mye på én gang, så det bør muligens inntas i små doser i første omgang. Allikevel er det ikke til å komme utenom at samtlige låter er av høy kvalitet, og bandet hadde fortjent et gjennombrudd.

Det som bandet bør konsentrere seg om i fremtiden, er kanskje å finne et lydbilde som inneholder mer varierte arrangementer, slik at låtmaterialet får et bedre utgangspunkt til å overleve på det stramme markedet. Dette er faktisk det eneste negative jeg kan trekke fram ved Naivety’s Star; låtene hadde fortent et bedre lydbilde enn hva de har fått. Helhetsinntrykket jeg sitter igjen med, er altfor anonymt til at jeg kan utrope denne platen som unik, dessverre – for Bergen hadde trengt et nytt band som kunne gå foran som godt eksempel på at denne byen har mye mer å fare med enn hva det gis inntrykk av i musikkpressen ellers i landet! Videre får vi krysse fingre og håpe på at framtidige produsenter for kvartetten vil vite å ta vare på låter av dette kaliberet, for talent har Poor Rich Ones tydeligvis rikelig av!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.