Till Next Time – The Best Of TNT – Ufarlig sprengstoff

Till Next Time – The Best Of TNT – Ufarlig sprengstoff

Låtene er rett og slett direkte irriterende å lytte på. Vokalist Tony Hamell høres ut som om han blir torturert. Jeg kan liksom se scenen for meg; to menn kledd i lær og kjettinger holder den ulykksalige herr Hamell, mens en tredje er i ferd med å gni ballene hans med veldig grovt sandpapir!!

Videre er Ronnie Le Tekrø en glimrende gitarist, men gitarspillet bidrar ytterst sjelden til å heve låtene over de dårlige tekstene (som attpåtil er trykket i innercoveret!!). Sammen med den grusomme vokalen blir Till Next Time en redselsfull plate.

Og dette skal være de BESTE låtene til TNT!! Nei, gi meg heller Iron Maiden eller Judas Priest. En ting er sikkert; jeg kan vedde på at hele Rosenborg liker den…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.