Saga Of A Married Man – Åttitallets soulkonge tilbake på banen

Saga Of A Married Man – Åttitallets soulkonge tilbake på banen

Saga Of A Married Man er, som tittelen kanskje avslører, ikke fullt så preget av tempo og funky rytmer som foregående produksjoner. Det er soul artisten som i første rekke er framtredende her. Kanskje ikke så rart konteksten tatt i betraktning. Alexander O’Neal har kommet inn i en ny fase i livet og har tydeligvis stort ønske om å formidle sine kunnskaper som «moden» mann.

Resultatet av dette er en samling soul-ballader som dreier rundt temaer som utroskap og kjærlighet. Innholdsmessig bærer dette preg av gjentagelser og klisjeer. Jeg likte bedre O’Neal som opprørsk artist med vanvittig god dansebeat i låtene sine.

Musikalsk sett holder platen bra kvalitet. To av sporene He Said She Said og It Don’t Matter er veldig bra, funky og dansbare med snev av tidligere O’Neal-låter. De andre ni sporene er vakre og velspilte, men det blir litt for kjedelig rett og slett. For mye «… if you only knew…», «…let me love you» og så videre. Hvis det er livserfaring O’Neal vil få fram, så er det ingen revolusjoner livsfilosofi å finne her. For lite soul og for mange klisjeer.

Anne Dahle

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.