Christina Milian – Samlebåndssoul

Christina Milian – Samlebåndssoul

De er mange nå. Jentene som har fått som stjerneutdanning i TV-serier for amerikanske fjortiser, heretter kalt Britney-modellen. 20 år gamle Christina Milian er blant dem.

Hun har jobbet i Disney’s Movie Surfers Channel og hun har spilt i tenåringsfavorittene Clueless, Smart Guy og Charmed.

Derfor ingen bombe at frøken Milian leverer musikk for den samme målgruppen: Lett tilgjengelig nu-soul mikset med polert R’n’B.

AM To PM er uomtvistelig en flott låt, også for dem som er ferdig med videregående skole. Et pumpende R’n’B-groove med andpustent refreng som skapt for dampende dans i hete sommernetter. Heftig. Og Christina Milian har, i likhet med resten av låtene, co-skrevet den selv.

Resten er dessverre ikke like bra, og viser tydelig problemet med mange av MTV-soulens stjerner: De høres rett og slett for like ut (jmf. Britney-modellen). Suksessoppskriften følges også her. De roligere sporene minner unektelig om Toni Braxton, og vi kjeder oss i hjel.

Get Away, duetten med Ja Rule, er typisk overprodusert og tankene går til Brandys sjelløse Full Moon. Fengende Twitch har derimot noen av de samme kvalitetene som AM To PM. When You Look At Me har en fin melodi, men er så sukkersøt at selv boyband vil rødme.

Christina Milian har talent og viser at hun er i stand til å lage låter som skiller seg ut. Så synd derfor at hun alt for ofte høres ut som alle andre.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.