Have Mercy! – New York-blues med stil

Have Mercy! – New York-blues med stil

Micael Hill’s Blues Mobs musikk er en hybrid av elektrisk storbyblues, soul, reggae og myk blues á la Robert Cray. Med låttitler som Africa Is Her Name, Bluestime In America og Backyard In Brooklyn, er det tydelig at de også er samfunnsengasjerte.

Michael Hill er en god sanger (som har en stemme som ikke er helt ulik Robert Crays) og en helvetes god gitarist, samt at The Mob er en svært så stødig rytmeseksjon. Plata er full av delikate blåsearrangementer og feit hammonorgellyd for dem som liker det (og det gjør vi jo!).

Alle låtene er egenkomponert, med unntak av Stagger Lee og knallavslutningen She’s Gone, skrevet av Hound Dog Taylor. Løp og kjøp!!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.