Jesus In The Pub – Typisk norsk å være bra… eller?

Jesus In The Pub – Typisk norsk å være bra… eller?

Jeg fikk meg en stor aha-opplevelse her om dagen da denne singelen dukket opp i postkassen min. Årets norske sensansjon er et faktum – definitivt!

The Lonely Crowd har levert en fantastisk singel, hvor tittellåten, Jesus In The Pub, løftes ved hjelp av operasangerinnen Anne Lise Berntsen som gjør en fortreffelig jobb bak mikrofonen gjennom låtens tema. Ellers må musikken kunne karakteriseres som småpsykedelisk og vanvittig kul, hvor inspirasjonen kan spores tilbake til prog-rocken fra tidlig 70-tall. Singelen inneholder ellers to spor; Turn My Face Away og Behind Those Eyeballs, som begge holder like høyt nivå som a-siden. Svært interessant møte med nytt band, og jeg gleder meg stort til hva disse folkene kan komme med fremover! Støtt norsk rock og gjør jobben din: her snakker vi om årets pliktkjøp på singel!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.