BigBang rocker…!

BigBang rocker…!

(Kroa i Bø, Bø – torsdag 28. oktober 1999)
Foto: Frode Jørum (Fra Kroa i Bø 2003)

Øystein Greni er et sjarmtroll av en vokalist/gitarist og kan med letthet sammenlignes med Rock-Thomas i bob hund når det gjelder publikumstekke. Absolutt alle rockeklisjéer dras fram og det funker som bare f..n! Når han slikker på gitaren sin og flørter vilt med publiukum, må vi bare juble. For et funn av en frontmann!

Fra første stund så vi at BigBang koste vettet av seg og vi koste med, for dette var en eneste stor energibombe av et rockeband. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor bandet har fått så mye god kritikk for konsertene sine. Å kalle dette for potent rock er rett og slett en underdrivelse. Vi var vitne til et band som spiller fletta av hvem som helst, uansett opprinnelse. De flørtet med så med publikum at det halve hadde vært nok til få alle med seg. Jeg er nesten uten ord når det kommer til å beskrive konserten. Ingen kunne stå stille, alle måtte bevege seg, synge med eller bare nikke med hodet, for dette var en høydare av en konsert og ingen kunne la være å smile.

Personlig sto jeg med et smil om munnen hele konserten og kunne ikke la være å la meg selv bli dratt med i festen. At dette var åpningen på årets høstfest skadet ikke publikumsoppmøtet og stemningen hos publikum var upåklagelig fra første stund. Det ble en festkveld med et av Norges absolutt beste band og jeg er overbevist om at BigBang blir STORE. Noe annet vi være totalt urettferdig. For en kveld og for et band. Jeg bøyer meg i støvet!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.