Rølperådets innmarsj

Rølperådets innmarsj

BLOODHOUND GANG
Aulaen NHH, Bergen, Søndag 12. mars 2000

Rock/pop/hiphop/metal/techno gjengen fra USA gjennomførte en ekstremt minneverdig konsert, mest på grunn av de mange sinnsyke påfunnene fra Jimmy & co. Et lite utvalg følger under:

Lunken Cola
En stakkar ble invitert opp på scenen for å drikke en kasse lunken cola. Klarte han det skulle han få 100 dollar. Det klarte han selvsagt ikke (han drakk bare seks bokser, faktisk) og ble følgelig kalt «loser» av hele aulaen. Bandet var heller ikke nådige mot tøffe stagedivere. De ble holdt fast og gitt en grundig wedgie, dvs. at man tar godt tak i underbuksen til vedkommende og drar den så lang opp etter ryggen som man klarer. Målet er selvsagt å få den helt over hodet. Det er nok en del som må på H&M i dag, ja…

Pølsekasting og spytting
Pølsekasting var også en del av showet, der hver pølse fikk navn fra guttene i Backstreet Boys for så å bli fyrt av gårde mot publikum. Dessuten arrangerte de VM i spytting på bandet. Publikum ble oppfordret til å sende den kraftigste klysen de klarte gurgle opp i farten opp på scenen. Som i en vannrett snøstorm av basillinfiserte snørrkuler sto Bloodhound Gang og spilte rølperock. Selvfølgelig ville de også ha jenter opp på scenen under låten Three Point One Four som handler om å finne rimeord på vagina. Jentene ble pepet ned fra scenen da ingen ville vise puppene sine.

Coverlåter
I tillegg til egne hitlåter som The Bad Touch og Fire Water Burn hadde bandet plenty med referanser til andre band. En kortversjon av Rammsteins Du Hast ispedd pyroeffekter, Venga Boys’ Boom Boom Boom Boom, og Lou Begas Mambo No. 5 var også på programmet. Etter ca. en time og tyve minutter var konserten over og ihjelsvette publikummere løp til baren for å slukke tørsten.

Lover å komme tilbake
Dette er garantert den kuleste konserten de har vært på i beruset tilstand. Og Bloodhound Gang lovet å komme tilbake snart. Det bør du ikke gå glipp av hvis du fortsatt har rumpehumoren i behold.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.