Velkommen tilbake!

Hulen, Bergen, fredag 31. mars 2000

Etter oppvarmingen fra det noe sære bandet Artistmight kom Zeromancer på scenen. Låtskriver Kim Ljung virket tydelig overrasket over at så mange hadde tatt turen til Hulen denne kvelden. Bandet har uttalt at det ikke er mange andre norske band som har et tilsvarende trøkk på denne scenen enn nettopp dem.

Spilte gjennom albumet
Dette ble bekreftet etter hvert som Zeromancer spilte seg gjennom hele albumet Clone Your Lover pluss tre nye låter. Med tanke på at bandet kun stiller med én gitarist, i motsetning til Seigmens to, skaper de et beundringsverdig lydbilde med god hjelp fra synthen, spilt av Erik Ljunggren. Dette fungerte svært godt på Opelwerk (forøvrig også spilt av Seigmen på avskjedsturneen deres), og Something For The Pain. Problemet med denne musikken er at den har en tendens til å bli vel ensformig til tider. Det var derfor bra at bandet kun spilte i en time og femten minutter.

Ville ha seigmennklassikere
Det var nok en del Seigmen-fans som ble skuffet da det gikk opp for dem at Zeromancer ikke hadde noen planer om å spille noen av Seigmenklassikerne. Et par begynte faktisk å rope på Hjernen Er Alene allerede under oppvarmingsbandet. Men det er bare å innse at Seigmen er historie. Selv om Clone Your Lover ikke er årets beste album blir det likevel spennende å følge dette bandet i fremtiden. De har både potensiale og rutine til å bli store.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.