Happy-Håkan innfridde igjen

Happy-Håkan innfridde igjen

(Oslo, Youngstorget 23.8.2003)

Med kveldens andre såpebobleinnslag fra scenen (med en betraktelig større såpeboblemaskin enn den som Ralph Myerz & co. stilte med et par timer før), var popshowet umiddelbart i gang etter at Håkan Hellström sparket i gang med hitsingelen Ramlar. Hans syv manns sterke band gjorde minst like mye av seg på scenen som hovedmannen, og sammen sørget de for å gi Kalas en verdig avslutning.

Fotograf: Paul A. NordalUslåelig utstråling
Hellströms låter er som skapt for dette formatet, og de mange glade publikummerne ble ikke mindre inspirerte av svenskenes uslåelige utstråling fra scenekanten. Folk danset og jublet nærmest om kapp til tonene fra slagere som Känn Ingen Sorg För Mig, Göteborg, Nu Kan Du Få Mig Så Lätt, Vi Två, 17 År og Kom Igen Lena!.

Det eneste ankepunktet som kan rettes mot Håkan Hellström er at det er vanskelig å se at han kan flyte så fryktelig mye lenger på sitt påtatte matroskledde såpebobleshow. Og nettopp det kunne faktisk observeres fra flere hold, spesielt fra fremmøtte som har opplevd dette bandet på en scene tidligere. Her avslørtes savn av nytenking og en videreutvikling av den ellers så karismatiske artisten.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.