Ga alt til bergenspublikummet

Ga alt til bergenspublikummet

(Garage, Bergen – torsdag 25. september 2003)

Cato Salsa Experience kom med den glimrende A Good Tip For A Good Time i 2000, og fulgte på med The Fruit Is Still Fresh i 2003, som dessverre ikke levde helt opp til forventningene. Likevel var forhåpningene store da bandet entret scenen på Garage i Bergen rundt halv tolv.

Gode live
Men de nye låtene fungerer likevel svært bra live, takket være et svært engasjert band. Utstrålingen var på topp, og bassist Christian, aka Francis Moon, utmerket seg spesielt med sin funky dansefot. Den nye keyboardisten derimot, Bård Enestad, var mindre entusiastisk enn resten av bandet og virket litt malplassert, men musikalsk sett gjorde han en god jobb.

Gamle slagere, mest populære
Cato Salsa Experience startet litt rolig og publikum likeså, stemningen var vel heller lunken de første ti minuttene. Men etter hvert som publikum også fikk med seg dansefoten, ga Cato Salsa Experience bare mer og mer. Gode gamle slagere som Deadbeat og The Circus Is Back In Town fungerte som vanlig sinnsykt bra. Utvilsomt falt de gamle låtene mer i smak hos publikum enn låtene fra The Fruit Is Still Fresh.

Selv om de avsluttet med en forrykende Freak Out, ville publikum ha mer, og ble de ikke mette etter tre ekstranumre, var det fullt mulig å komme igjen dagen etterpå for påfyll. Cato Salsa Experience hadde nemlig ekstrakonsert på Garage den 26. september. La oss håpe den konserten var like vellykket.

Frøy Kristin Johnsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.