Categories: Nyheter

Keiserens armé er i endring

Den karismatiske bassisten trekker seg fra bandet og oppgir familiære årsaker til grunnen for beslutningen. I en pressemelding sier han:
– Jeg er veldig stolt av det Kaizers Orchestra har oppnådd på de fem årene jeg har vært med, men jeg ser at neste års utenlandssatsing og reiseplan blir vanskelig å kombinere med familieliv, og velger derfor å trekke meg ut nå. Jeg ønsker selvfølgelig bandet lykke til videre, både med sin internasjonale karriere og kommende utgivelser, og takker for utrolige opplevelser gjennom stundene vi har delt. Både de gode og de mindre gode.

Bandets øvrige medlemmer har ingen motforestillinger mot beslutningen selv om begrepet den første eks-Kaizer er et ugjenkallelig faktum. I bandets pressemelding sier de at de må tro at alt har en mening og fortsetter:
– Dette bandet skal fortsette å utvikle sitt unike uttrykk, og vi er kjempefornøyde over å ha fått med oss Øyvind som ny mann. Han har akkurat den tyngden vi trenger og kommer til å tilføre bandet mye. Jon vil alltid være en del av Kaizers Orchestra uansett.

Gleder seg
Øyvind Storesund har lenge blitt betraktet som en av landets beste bassister etter økter i blant annet Wunderkammer og Cloroform. Han sier i forbindelse med den nye stillingen:
– Klart jeg gleder meg. Jeg trengte litt tid på å tenke meg om, å bli medlem i Kaizers Orchestra innebærer en viss livsstilsendring for meg. Men dette er en sjanse man ikke får hver dag, så dette blir spennende.

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago