Categories: Nyheter

Garage åpner i Oslo

Daglig leder hos Garage, Henning Christensen, sier i en pressemelding at de i lang tid har syntes tanken på å starte klubb i Oslo har vært et interessant tema. Spesielt med tanke på at tilgjengeligheten er større i hovedstaden enn i Bergen, og således gjør hovedstaden til en spennende arena.
– At Garage i Oslo har forblitt en tanke og ikke noe mer, grunner hovedsakelig i at So What! har dekket behovet for en slik klubb i Oslo på best mulig måte, heter det i pressemeldingen.

Samarbeid med Cafe Mono
Det er med ydmyk innstilling meldingen om åpningen av Garages første filial nå kommer. Like i kjølvannet av at Cafe Mono selv gjenåpner sine egne dører, avsløres det at overtagelsen av lokalene i grensen er bygget i tett samarbeid med nettopp Mono:
– Oslo ville nok vært best tjent med So What! også i fremtiden, men når situasjonene er blitt slik den er ønsker vi å prøve Garage også i Oslo, dette i tett samarbeid med Cafe Mono. Det vil ikke bli gjort forsøk på å erstatte So What!, det tror vi er en umulig oppgave, vi vil likevel fortsette i dets fotspor og prøve å bidra i miljøet som her har mistet en av Norges viktigste klubber, bekrefter Christensen i pressemeldingen, og fortsetter:
– Det er med ydmykhet vi etablerer oss i Grensen 9. So What! var en milepæl som sted og konsertarrangør. Vi vil takke Claes, Rolv og Tom som har vært meget behjelpelige i prosessen med å ta over leiekontrakten.

På spørsmål om når Garage Oslo åpner sine dører svarer Henning Christensen over telefon at første etasje etter planen vil kunne åpnes 1. desember, mens begivenheter i konsertkjelleren forhåpenltligvis kan introduseres en måned senere; fra 1. januar 2004.

Med et konsept av Garages karakter bak spakene er vilkårene for et fortsatt levende musikkliv i hovedstaden med ett kraftig styrket, og Panorama kan ikke annet enn ønske nyetableringen velkommen.

Paul A. Nordal

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago