Garage åpner i Oslo

Garage åpner i Oslo

Daglig leder hos Garage, Henning Christensen, sier i en pressemelding at de i lang tid har syntes tanken på å starte klubb i Oslo har vært et interessant tema. Spesielt med tanke på at tilgjengeligheten er større i hovedstaden enn i Bergen, og således gjør hovedstaden til en spennende arena.
– At Garage i Oslo har forblitt en tanke og ikke noe mer, grunner hovedsakelig i at So What! har dekket behovet for en slik klubb i Oslo på best mulig måte, heter det i pressemeldingen.

Samarbeid med Cafe Mono
Det er med ydmyk innstilling meldingen om åpningen av Garages første filial nå kommer. Like i kjølvannet av at Cafe Mono selv gjenåpner sine egne dører, avsløres det at overtagelsen av lokalene i grensen er bygget i tett samarbeid med nettopp Mono:
– Oslo ville nok vært best tjent med So What! også i fremtiden, men når situasjonene er blitt slik den er ønsker vi å prøve Garage også i Oslo, dette i tett samarbeid med Cafe Mono. Det vil ikke bli gjort forsøk på å erstatte So What!, det tror vi er en umulig oppgave, vi vil likevel fortsette i dets fotspor og prøve å bidra i miljøet som her har mistet en av Norges viktigste klubber, bekrefter Christensen i pressemeldingen, og fortsetter:
– Det er med ydmykhet vi etablerer oss i Grensen 9. So What! var en milepæl som sted og konsertarrangør. Vi vil takke Claes, Rolv og Tom som har vært meget behjelpelige i prosessen med å ta over leiekontrakten.

På spørsmål om når Garage Oslo åpner sine dører svarer Henning Christensen over telefon at første etasje etter planen vil kunne åpnes 1. desember, mens begivenheter i konsertkjelleren forhåpenltligvis kan introduseres en måned senere; fra 1. januar 2004.

Med et konsept av Garages karakter bak spakene er vilkårene for et fortsatt levende musikkliv i hovedstaden med ett kraftig styrket, og Panorama kan ikke annet enn ønske nyetableringen velkommen.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.