Trivelig og nedstrippet

Trivelig og nedstrippet

(Hulen – Ole Blues, Bergen – lørdag 24. april 2004)
Foto: Christer Alexander Hansen

Ride var store på nittitallet med flere gode album på samvittigheten. Det var derfor med stor spenning at de få oppmøtte applauderte den gamle frontmannen inn på scenen. Riktig nok entret han en halvtime etter sendeskjema, ikke kjekt å spille for tom sal, heller.Fotograf: Christer Alexander Hansen

Nedstrippet
Mark Gardener med sin tolvstrenger ble kun backet opp av en seksstrenger, så en kan trygt si at den gamle shoegazeren var blitt veldig nedstrippet. Ikke mange spesialeffekter der i gården nei, foruten om et dempet og intimt lys som passet perfekt til det ankommende lavmælte lydbildet.

De to fremførte noen få nye og en rekke gamle hits, lyden var ujevn men innsatsen fra de to var stor, til tross for det dårlige oppmøtet. Tolvstrengeren og Mark Gardeners stemme var en knallkombinasjon av den såre sorten som sammen skapte en finfin stemning, backingen var solid den også. Det hele låt erkebritisk og med ett var man tilbake på midten av nittitallet, på den gode måten. Solide saker, nostalgien lenge leve!Fotograf: Christer Alexander Hansen

Trofaste fans
De få oppmøtte var stort sett trofaste fans, og her satt allsangen til tider løst, absolutt en godkjent innsats. Hadde det bare kommet flere folk kunne det hele blitt en opplevelse helt utenom det vanlige for her var potensialet stort. Låtene hadde de, sjarmerende var de, men tilskuere var det lite av. Derfor ble det bare sånn godkjent koselig å være på Hulen lørdag kveld.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.