Smalt lokalt og nasjonalt med bredde

Smalt lokalt og nasjonalt med bredde

(Sentrum Rock Festival, Checkpoint Charlie, Stavanger – tirsdag 25. mai 2004)

Tirsdag var det stavangerbandet Palisades og trønderne i The Lionheart Brothers som fikk sine førtifem minutter hver i rampelyset.

Palisades

Anført av singer/songwriteren Larsie (Lars Arne Lindland) viste Palisades hvorfor de er valgt til ukas UrørtNRK Petre. Gruppa gjennomførte et tett og rocka livesett med støyende gitarer og trommer, som sammen med vokalistens stemme skapte en bra start på kvelden for de mellom sytti- og åtti tilskuerne som hadde funnet veien til Checkpoint Charlie denne tirsdagen.

Fotograf: Trond Nøstvold TouSamspilte debutanter
Samspillet de fire imellom fungerte utmerket. Palisades serverte rett og slett drivende god rock som bærer bud om noe mer enn ukas Urørt. At konserten var deres debutkonsert var ikke mindre enn imponerende.

The Lionheart Brothers

Etter Palisades glimrende åpning var undertegnede spent på trondheimsbandet The Lionheart Brothers. Men gode kritikker etter fjorårets debutlangspiller White Angel Black Apple skapte kanskje litt for store forventinger.

Episke løvehjerter
Brødrene takket Palisades for en bra konsert, før de tok oss med inn i sin verden av episke og rolige sanger. Med bass, trommer og gitar har bandet en tilsynelatende vanlig oppsetning som komplementeres av et orgel som skaper et spesielt lydbilde.

Avslappende og annerledes? Ja! Fantastisk? Langt ifra…

Trond Nøstvold Tou

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.