Sjarmerende kveld i Stavanger

Sjarmerende kveld i Stavanger

(Checkpoint Charlie, Stavanger – lørdag 12. juni 2004)
Foto: Promo

Trioen Bronco Busters består av Siri Eriksen, Anne Liv Tresselt og Malin Storm Andersen. Albumet Pulse Racing ble belønnet med full pott på karakterskalaen her i Panorama tidligere i år. Det burde friste noen publikummere til konsert.

Sommerpunk
Bandets første låt ut denne lørdagskvelden var Gotta Go. En høyeksplosiv låt som hilser forsiktig på Turboneger. ”Dåkke må gjerna komma fram”, sa jentene til publikum som satt på stolene rundt baren. De oppmøtte lot seg ikke be to ganger, og stilte seg høflig opp foran scenen.

Bandet fortsatte showet, og leverte blant annet låter som Mama Don’t Like, Give It Up og Running Out Of Class. Sistnevnte får tankene til å fly til Pixies’ lystigste toner. Låta har rett og slett ”sommerhit” skrevet over hele seg.

Noe ensformig
Bronco Busters har utstråling, sjarm, gitarheltinne, røykmaskin og et knippe veldig gode låter. Låtene er pyntet med vokalharmonier som bader i feite riff og stødig takt. Gitarsoloer kastes inn der det passer.

Men musikken ble, tross de nevnte elementer, noe ensformig etter hvert – selv om jentene aldri spilte noe uinteressant. Da konserten varte i underkant av en skoletime, rakk den heldigvis aldri å bli direkte kjedelig.

Ørjan Skien

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.