Categories: Plater

Confessions & Alcohol – Svært lovende smaksprøve

For å gjøre forventningene enda større, har bandet fått hjelp av produsent Joe Baressi som har jobbet med størrelser som blant andre Queens Of The Stone Age, Tool og Foo Fighters.

Tilhengere av David Lynchs forskrudde univers kjenner sannsynligvis igjen både bandnavnet og tittelen på det kommende debutalbumet. Audrey Horne var den sexy datteren til hotelleieren Benjamin Horne i Twin Peaks. Hun som kunne lage knute på kirsebærsstilken med bare tungen. Uttrykket No Hay Banda er også hentet fra en Lynch-produksjon, denne gang den herlig obskure Mulholland Drive.

At bandet liker skumle stemninger er lett å høre. Confessions & Alcohol drives i første rekke av et originalt og dystert riff. Versene er relativt rolige, mens det hele tar av når refrenget bryter løs. Det er noe Alice In Chains-aktig over denne låten. Om det skyldes vokalen eller det generelle lydbildet er vanskelig å si, men det er uansett ment som et kvalitetsstempel.

Singelen inneholder også de tre bonussporene Airsupply, Blackeyed & Broken og Halo, som alle er svært gode låter. Hvis dette er reservemateriale, blir det virkelig spennende å høre det ferdige resultatet når No Hay Banda foreligger.

Pål M. Dimmen

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago