Confessions & Alcohol – Svært lovende smaksprøve

Confessions & Alcohol – Svært lovende smaksprøve

For å gjøre forventningene enda større, har bandet fått hjelp av produsent Joe Baressi som har jobbet med størrelser som blant andre Queens Of The Stone Age, Tool og Foo Fighters.

Tilhengere av David Lynchs forskrudde univers kjenner sannsynligvis igjen både bandnavnet og tittelen på det kommende debutalbumet. Audrey Horne var den sexy datteren til hotelleieren Benjamin Horne i Twin Peaks. Hun som kunne lage knute på kirsebærsstilken med bare tungen. Uttrykket No Hay Banda er også hentet fra en Lynch-produksjon, denne gang den herlig obskure Mulholland Drive.

At bandet liker skumle stemninger er lett å høre. Confessions & Alcohol drives i første rekke av et originalt og dystert riff. Versene er relativt rolige, mens det hele tar av når refrenget bryter løs. Det er noe Alice In Chains-aktig over denne låten. Om det skyldes vokalen eller det generelle lydbildet er vanskelig å si, men det er uansett ment som et kvalitetsstempel.

Singelen inneholder også de tre bonussporene Airsupply, Blackeyed & Broken og Halo, som alle er svært gode låter. Hvis dette er reservemateriale, blir det virkelig spennende å høre det ferdige resultatet når No Hay Banda foreligger.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.