BigBang ganger to

BigBang ganger to

Mannen som sannsynligvis sitter på en norgesrekord i høydehopp på norske scenekanter, vokalist Øystein Greni, tok sitt publikum med storm to ganger i løpet av samme dag da han sammen med BigBang holdt både ettermiddags- og kveldskonsert lørdag.

Rockefeller ristet bokstavelig talt da hundrevis av entusiastiske ungdommer hoppet taktfast opp og ned til BigBangs stødige rock’n’roll. Og bandet slappet heller ikke nevnerverdig av i påvente av konserten senere på dagen. Greni ga som vanlig jernet, der han hoppet og spratt mens han trakterte gitaren med sjelden entusiasme. Intet nytt til BigBang å være, med andre ord.

Noe ensformig
Gruppa serverer fantastiske konsertopplevelser – la det ikke være noen tvil om det. Men har du sett dem mer enn tre ganger på en scene kan det dessverre oppleves som noe ensformig. Ingenting å utsette på innsatsen altså, men enkelte grep i retning av fornyelse kunne gjort konsertopplevelsen optimal også for gamle travere.

BigBang fortjener skryt for å opptre for publikum i alle aldre. Man skal huske på at rock er minst like viktig når man er seksten som når man er tjuefem, tretti eller førti. Honnør for dobbel innsats!

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.