Skitten dans i Berlin

Skitten dans i Berlin

(Lovelite, Berlin – onsdag 3. mai 2006)
Foto: Thomas Olsen

Fotograf: Thomas OlsenLovelite i Friedrichshain. Den mest østlige delen av Berlin sentrum, som er kjent for punkere, gatekunst og kebab. Og her gikk selvsagt Datarocks computerrock rett hjem.

Publikum hadde tatt på seg danseskoene og kunne flere av bandets låter utenat. Og når et par hundre har funnet veien til den lille klubben en onsdags kveld, i en by som er bortskjemt med konserter og fest non-stop, er oppmøtet intet mindre enn oppsiktsvekkende.

Riktignok forteller bandet at de har opplevd å spille for 20 publikummere, like mange som det er i crewet deres, andre steder på turneen.

Men Datarock fortjener mange folk i salen. Og er det mange folk i salen er det garantert partystemning. Noe konserten onsdag var et bevis for. Låtene fra plata Datarock Datarock, som er glimrende i seg selv, sitter som et skudd også live.

Spesielt Computer Camp Love, I Used To Dance With My Daddy og Bulldozer fikk fart i berlinerne. Og publikum var ikke vanskelig å be når de ble oppfordret til allsang på Fa-fa-fa.

Fotograf: Thomas OlsenFra det naive og morsomme, med søte koreograferte dansetrinn, til partyrock à la Franz Ferdinand og The Strokes behersker de både å underholde og formidle musikken. Det er rett og slett gøy å både se og høre Datarock.

Datarocks Dirty Dancing Tour 2006 har besøkt både Nederland, Sveits, Tyskland og Frankrike, og nå gjenstår et knippe konserter i Storbritannia før de inntar sommerens festivaler.

Thomas Olsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.