Scroll To Top

Bra Band På MySpace: Pop Levi

Artister: Sjangre:

Hvor lenge har du skrevet låter som Pop Levi?
– Jeg skrev min første låt da jeg var ni år, og den het Through The Window Of My Life. Men nå klarer jeg ikke å finne den originale innspillingen – kjempesynd! Jeg startet å gi ut plater i 2002 med en gruppe som het Super Numeri, før jeg forsøkte meg på egenhånd i 2003. Den første offisielle Pop Levi– soloutgivelsen var en babyrosa 7″ vinyl kalt Rude Kinda Love. Den handlet om å bli forelsket for fort.

Hvilke band/artister tror du Pop Levi mest sannsynlig vil bli sammenlignet med?
Kurt Weill, George Gershwin, Bo Diddley og John Coltrane.

Michael Bolton – en jazz-Gud?
Du sier musikken din høres ut som “Prince making out with Dylan in Syd Barrett‘s bedroom”. Hva tror du Barrets mor ville sagt om dette?
– Jeg har hørt hun var på den bæggen! Det ville vært litt rart, dog, tatt i betraktning at Prince bare var ti år da Barett var på høyden. Det jeg prøver å si er at musikken min handler om å hente frem og fusjonere forskjellige uttrykk.

Det store EMO-spørsmålet: Michael Jackson eller Michael Bolton?
– Jeg vet ingenting om EMO, men jeg velger Michael Jackson hver gang. Jackson er/var en av de ”geni på tross av seg selv”-personlighetene. Jeg så Bolton på TV i Kina, han blir ansett som en jazz-Gud der borte. Selv er jeg mer en Albert
Ayler
-person.

Hvordan ser dine studio- og konsertplaner ut for 2007. Er det planlagt noen datoer i Skandinavia?
– For meg vil 2007 bære preg av stor turnevirksomhet, der jeg dytter inn studiotid i pausene jeg har. Jeg skal lage et nytt album neste år, dette kommer til å hete Never Never Love. Jeg vil definitivt spille i Skandinavia, men det er ingen dator som er spikret. Jeg vil legge dem ut på poplevi.com så snart jeg vet noe mer.

Du trenger bare fire album neste år
Hvorfor er Pop Levis‘ nye album det eneste albumet vi trenger neste år?
– Det er det ikke. Du trenger også Alan LomasBahamas 1935 : Ring Games and Round Dances, Yoko OnoPlastic Ono Band og Sun RaMayron’s Ballroom.

– Men hvis du bare har The Return To Form Black Magick Party, vil det holde. Dette fordi den høres like bra ut når den spilles baklengs.

Tror du låta Sugar Assault Me Now er den melodien som ENDELIG kommer til å gi oss fred i verden, ubegrenset kjærlighet og total mellommenneskelig forståelse?
– Den har allerede gitt meg fred i verden, ubegrenset kjærlighet og total mellommenneskelig forståelse ved en rekke anledninger! Jeg vet ikke med dere, da, selvsagt. Uansett hadde jeg egentlig håpet den ville være mer som en ” fire starter”.

Nye oppdagelser på MySpace
Beskriv liveshowet ditt i korte, beskrivende trekk.
– “Live. Up. Across. Jagged. Jaded. Emerald. Jumpin’. Crucial.” (Se live-klipp her)

Hvor stor er sjansen for at Pop Levi poserer på NME’s førsteside i løpet av 2007?
– Jeg ville vært feig hvis jeg sa noe mindre enn 100%, ville jeg ikke?

Hva er det nyeste bandet/artisten du har oppdaget på MySpace? Er det noe tess?
Biltone. Denne mannen imponerer meg skikkelig! Han er som på en annen planet, og dette gir han lyder som stengt tatt hører hjemme der. Sjekk han ut så snart som mulig. Jeg tror han kan komme til å bli kongen av en ny epoke innen intra-soul-pop.

Besøk Pop Levi myspace.com/poplevi.

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer