Categories: Plater

In Deep – Kvalitetspop fra «down under»!

Hennes tredje album, In Deep, har blitt produsert i L.A., USA, og det er Foreigner-veteran Mick Jones, som står bak de fleste sporene på albumet. Hennes tidlige forbilder var bl.a. Carole King og Aretha Franklin og dette er tydelig merkbart når en skal prøve å definere sjangeren hennes, som ligger et sted mellom rock og R’n’B. Men, det er ikke til å komme utenom at en sporer en viss Foreigner-stil og en del amerikanskinspirerte toner på hennes siste album.

Den første singel fra albumet, Burn, har solgt til både gull- og platina i hjemlandet, og i tillegg gjort det brukbart i andre land, men etter min mening er dette langt i fra det valget fra platen. For det er noen virkelige bra spor å plukke ut; If I Was A River, No Shane, Sixteen Years, Unsung Hero og I Want To Spend My Lifetime Loving You (fra filmen The Mask of Zorro) som alle er solide verker, og i tillegg er verdt investeringen.

Tina har en nydelig og klar vokal, en meget dyktig produsent i Mick Jones, og et dønn profesjonelt konsept å tilby oss. Alt ligger til rette for at denne damen kan nå langt, men hun trenger å tenke litt mer utradisjonelt. Albumet består av fjorten gode spor, og noen av dem er av særdeles høy klasse, men jeg savner det lille ekstra. Alt i alt, et godt kjøp for et voksent publikum, og du vil som sagt få valuta for pengene dine!

Pål Endre Eriksen

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago