In Deep – Kvalitetspop fra «down under»!

In Deep – Kvalitetspop fra «down under»!

Hennes tredje album, In Deep, har blitt produsert i L.A., USA, og det er Foreigner-veteran Mick Jones, som står bak de fleste sporene på albumet. Hennes tidlige forbilder var bl.a. Carole King og Aretha Franklin og dette er tydelig merkbart når en skal prøve å definere sjangeren hennes, som ligger et sted mellom rock og R’n’B. Men, det er ikke til å komme utenom at en sporer en viss Foreigner-stil og en del amerikanskinspirerte toner på hennes siste album.

Den første singel fra albumet, Burn, har solgt til både gull- og platina i hjemlandet, og i tillegg gjort det brukbart i andre land, men etter min mening er dette langt i fra det valget fra platen. For det er noen virkelige bra spor å plukke ut; If I Was A River, No Shane, Sixteen Years, Unsung Hero og I Want To Spend My Lifetime Loving You (fra filmen The Mask of Zorro) som alle er solide verker, og i tillegg er verdt investeringen.

Tina har en nydelig og klar vokal, en meget dyktig produsent i Mick Jones, og et dønn profesjonelt konsept å tilby oss. Alt ligger til rette for at denne damen kan nå langt, men hun trenger å tenke litt mer utradisjonelt. Albumet består av fjorten gode spor, og noen av dem er av særdeles høy klasse, men jeg savner det lille ekstra. Alt i alt, et godt kjøp for et voksent publikum, og du vil som sagt få valuta for pengene dine!

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.