Dyster støy på Hulen

THE SINS OF THY BELOVED
Hulen, Bergen, fredag 16. april 1999

Spesielt merkbar er variasjonene mellom ren, kvinnelig sang og mørk mannlig vokal. Problemet med denne typen musikk er at det lett blir dårlig lyd når åtte personer (ja de er så mange) skal stå på samme scene. Dette var også en aldri så liten nedtur med fredagens konsert. Den kvinnelige vokalen druknet fullstendig i all fuzzen fra gitarene. Et annet problem med slik musikk er at sangene mangler variasjon, og blir vanskelige å skille fra hverandre.

TSOTB hadde med seg en utrolig dyktig felespiller, som også var konsertens høydepunkt, sammen med oppvarmingsbandet Dead Rose Gardens vokalist. Låtmaterialet bestod stort sett av sanger fra albumet Lake Of Sorrow, og det virket som om de ikke hadde stort annet på lager heller, ettersom de ikke gadd å spille et eneste ekstranummer.

Alt i alt var det en litt skuffende konsert, men det virket som om publikum (de få som hadde tatt veien til Hulen), fikk greit utbytte av de 70 kronene konserten kostet.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.