Scroll To Top

Duplex-mania…!!!

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Hulen, Bergen
fredag 15. oktober 1999

Konseptet var at hvert band skulle spille i en halvtime. To scener og mye løping fra bandmedlemene (ettersom de fleste spiller i alle bandene) måtte til for å få gjennomført showet. Det begynte med rockeoperabandet Lyd, fulgt av det akustiske bandet Sinsen, Black Debbath, Reidar Roses Orkester, Bare Egil Band, gjenforeningskonsert med Gartnerlosjen, Cowboy-Per og til slutt hvitevarebandet Hurra Torpedo. Skulle man få med seg alle bandene måtte man være i ganske god form eller relativt edru (den siste kategorien er i grunnen overflødig på en Duplex-festival).
Til tross for stive priser var det stappa fullt i bomberommet, noe som førte til lange køer ved sceneskifter.

Kveldens to høydepunkter var definitivt Black Dabbath som vartet opp med heftig politisk rock, inkludert pyroeffekter, og gjenforeningskonserten med Gartnerlosjen som surfet gjennom slagere som Kinosangen og Krise.
Alt i alt en trivelig rølpekveld fra Duplex-gjengen.Gleder med til de kommer tilbake!

Om skribenten

kommentarer