Analog Words Attack – Fet monoton elektrofunk

Analog Words Attack – Fet monoton elektrofunk

Analog Worms Attack er Mr. Oizos første album og det er bygget opp med samme beats og industrielle elektrofunk som gjorde Flat Beat til en hit. Forutsetningene tilsier at dette kanskje kan bli noe sært og monotont gjennom et helt album. Det er likevel ikke til å komme forbi at på tross av hva man kunne frykte fungerer konseptet likevel bra.

Det eksperimentelle grunnkompet som ligger i bunn går som en rød tråd gjennom hele produksjonen og gjør det hele til en nokså ensporet opplevelse. Det er nesten umulig å skille den ene låten fra den andre, mens albumet sett under ett likevel tåler utallige runder i CD-spilleren før man går lei. Det kan nesten virke selvmotsigende, men faktum er at Mr. Oizo gjennom hele hans debutalbum låter enormt fett hvor dype bassganger og houserytmer dominerer sterkt i den industrielle produksjonen!

Med tanke på hvordan franskmennene har markert seg på house- og technoscenen de seneste årene, er Mr. Oizos Analog Worms Attack intet unntak. Dette albumet føyer seg pent inn i rekken av mange flotte utgivelser fra kontinentet. Mer kan vi neppe forlange av en debutant når det fungerer som i tilfellet her…?

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.