En Hyllest Til Deperasjonsrocken

En Hyllest Til Deperasjonsrocken

MADRUGADA
Garage, Bergen, søndag 17. oktober 1999

Det er nordlenningen med den karakteristiske stemmen som gjør Madrugada til en spesiell opplevelse, og det var intet unntak live. Etter en rolig start braket det løs på Strange Colour Blue. Det ble mørkt, Høyem fant fram lommelykten sin og sveipet over et imponert publikum i et røykfylt lokale. Så fulgte Higher, som etter hvert gled over i Stone’s Sympathy For The Devil. I tillegg til låtene fra Industrial Silence
fikk vi også servert rykende ferske og eldre låter som utgjorde en til sammen to timer lang depresjonstripp.

Det eneste som skuffet meg litt denne kvelden var ekstranumrene. Med unntak av This Old House ebbet de stort sett ut i ingenting, bortsett fra en seig masse av støy som må ha påført menneskene nærmest høytalerne varige mèn. Ellers gikk alt ektremt knirkefritt i motsetning til dagen før da det ble en ufrivillig pause grunnet tekniske problemer.

Var du blant dem som ikke fikk med deg noen av konsertene bør du ikke gjøre samme tabben en gang til!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.