Når mørket senker seg…

Når mørket senker seg…

Det Akademiske Kvarter, Bergen fredag 8. oktober 1999

Etter oppvarming av Malice In Wonderland kom Theatre of Tragedy på scenen med Liv Kristine Espenæs i front. Heldigvis hadde bandet prioritert litt eldre rockelåter fra Velvet Darkness They Fear framfor de mer rolige, avbalanserte låtene fra deres nyeste plate Aegis. Lyden var stort sett bra, men verre var det med sceneopptredenen. Uten Espenæs hadde dette vært en sann tragedie å se på. Gruppens mannlige vokalist Raymond I. Rohonyisto stort sett og røykte når han ikke sang, mens de andre bandmedlemmene stirret på gitarhalsen for ikke å spille feil. Men rett skal være rett, de er skrekkelig samspilte for å ha holdt såpass få konserter som de har. Et par småfeil var der jo, men ingenting som ødela et ganske så perfekt lydbilde.Fotograf: Chriss Bjorøy

Det er forrøvrig godt å se at metalfansen her i landet endelig har begynt å leve seg inn i konsertene.
Før sto man stort sett i ro og kikket kritisk på bandet på scenen. Nå tar man helt av, og man er heldig hvis man kommer igjennom konserten uten varige men. Publikum hadde det dødsgøy, og ørene mine piper fortsatt.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.