Energisk punk i beste Ramones-stil!

(Pøbben, Kroa i Bø 6.11.1999)

Til tross for lydproblemer og en trommis som slo så hardt at han ødela en skarptromme og en hi-hat, rocket Null$katte$nylterne seg igjennom en time med energisk punk i beste Ramones-stil – og det på trøndersk! Som tilskuer måtte jeg bare bli imponert av attityden og det hardtslående (bokstavelig talt!) samspillet de leverte. Vokalist Micke hadde nesten ikke stemme igjen etter fredagens konsert i Oslo, men det så ikke ut til å plage ham. Gitarist Åzzy var ofte ute på golvet foran publikum og hadde en fandenivoldsk måte å spille gitar på. En ordentlig «toilling». De som befant seg i Pøbben satt for det meste rolig og nikket med hodene, men var skremmende stille etter sangene og etter konserten. Ble de «skræmt»? Men en håndfull gærninger visste å sette pris på god punk og spratt etterhvert rundt foran scenen. Takk til dem, for et slikt hjerte for musikk som Null$katte$nylterne sto for lørdag, fortjener takknemlighet.

Man kan ikke la være å like noen som, som jeg sa, spiller med slikt hjerte, så jeg gir fire stjerner til gutta fra Namdalen. De fortjener kanskje egentlig én til, men rammen rundt ble for slapp. Noe som absolutt ikke var Null$katte$nylternes feil.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.